Selly la Eurovision 2020. TVR a schimbat formatul selecției

În 2020 se va desfășura a 65-a ediție a Eurovision în Rotterdam, Olanda.

Selly ar putea participa la Eurovision 2020, scrie impact.ro. Acest lucru e plauzibil, pentru că Global Records, casa de discuri care colaborează cu TVR pentru Eurovision, se află și în spatele trupei 5GANG. Selly face parte din această formație.

„Luni, pe 10 februarie vom afla artistul ce va reprezenta România la Eurovision în Rotterdam. Pe 21 februarie vom putea asculta cele 5 piese. Urmează ca pe 1 martie să ne votăm piesa favorită”, este mesajul de pe pagina de Facebook a Eurovision România 2020.

Vloggerul Selly a povestit cum a făcut primul milion de euro, în emisiunea ”Răi da` Buni”, moderată de Mihai Morar. „În principiu sunt trei surse de venit: direct din ad sense, cel mai mic venit. După aceea sunt campaniile publicitare, sunt reclame pe care le faci tu, direct cu companii. Acum fac doar cu branduri pe care eu le consum. Am ajuns şi să refuz propuneri, vin multe”, a spus Selly.

„N-aş zice neapărat că e o greşeală, am mai adoptat diverse tipuri de content.

Acum doi ani aveam o iubită şi făceam daily-vlogguri doar cu ea. Ne foloseam unul de celălalt. Lumea se săturase să vadă aceleaşi vlogguri zilnice”, a mai povestit Selly, potrivit sursei citate.

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.